Despre noi Produse Servicii Portofoliu Harta Contact

VINILSYSTEM       - Invelitori de vinil(plastic dur) pentru fatade si tavan, de foarte mare rezistenta la intemperii.

       - In prezent in domeniul constructiilor se folosesc tot mai mult materiale de inalta calitate, usor de aplicat fara insa a se pierde din vedere obtinerea unui produs finit de cea mai buna calitate si estetica.

       - VINILSYSTEM este un produs de inalta calitate datorita: componetelor din care este fabricat, amplei game de accesorii si culori care ii confera un aspect estetic placut si elegant.

       - Combina perfect calitatile lemnului cu durabilitatea vinilului.

       - Este cea mai buna alternativa pentru invelit fatade, tavane, stresini, terase, casute modulare sau prefabricate evitindu-se astfel necesitatea de a tencui, repara si zugravi constructiile dvs la o anumita perioada de timp.

       - Intretinerea produsului este foarte simpla, se poate spala si curata periodic pastrindu-si calitatile inalterabile dealungul celor 50 de ani de garantie oferita.

       - VINILSYSTEM este un produs extrem de rezistent la : caldura(pina la 70șC), raze ultraviolete, ploii, umiditate, la lovituri, foc( nu raspindeste flacarile).

       - Se foloseste in lucrari de amenajari exterioare pentru ca este un produs inalterabil si nedeformabil, rezistent la schimbarile climatice extreme.

       - Instalarea placilor VINILSYSTEM se poate face direct pe zidul de caramida sau pe rastrele(sipci de lemn), astfel putindu-se aplica sub placile de vinil materiale termoizolante cum ar fi vata minerala sau placile de poliester.
Cauta
Catalog & Preturi

Comanda

Paleta culori

Tipuri de fixare

Pasi instalare

Avantaje
Curs Valutar BNR
02 Jun. 2023

EURO 4.9633 LEI
USD 4.6099 LEI
Despre noi | Produse | Servicii | Portofoliu | Harta | Contact
Copyright © 2007-2009 TRANSPORTER SRL. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design
Jgheaburi si burlane din aluminiu produse si montate la fata locului Top66 Statistici