Despre noi Produse Servicii Portofoliu Harta Contact

Tech-Alum       - Tavan fals demontabil din aluminiu lacuit de o excelenta calitate si usor de instalat.

       - Tech-Alum este un produs relativ recent introdus in lucrarile de constructii, revolutionind conceptul de amanajari interioare de inalta calitate si estetica. Forma deosebita, accesorile folosite, sistemul de instalare(usor si curat) si aspectul estetic si functional a produsului final fac din produsul nostru o altenativa viabila si mai avantajoasa fata de celelalte produse traditionale folosite pentru a instala tavane false demontabile sau nedemontabile.

       - Tech-Alum este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate (aluminiu de prima fuziune 3003 H44 ) si este lacuit cu un lac special pe baza de poliester,facind produsul complet anticoroziv si astfel se poate folosi chiar si in amenajari exterioare rezistind fara nici o problema la schimbari climatice drastice.

       - avanul realizat cu placiTech-Alum se curata usor si foarte rapid, intretinerea produsului este foarte simpla, se poate spala periodic, pastrindu-si calitatile inalterabile, nefiind nevoie de alte produse speciale pentru intretinere sau de reparatii.

       - Datorita excelentelor calitatii pe care le are,Tech-Alum se poate instala in bucatarii, bai, birouri, holuri, magazine si in orice spatiu unde se cere si se doreste a se obtine un tavan fals estetic,modern si functional.
Cauta
Catalog & Preturi

Comanda

Paleta culori

Tipuri de fixare

Pasi instalare

Avantaje
Curs Valutar BNR
02 Jun. 2023

EURO 4.9633 LEI
USD 4.6099 LEI
Despre noi | Produse | Servicii | Portofoliu | Harta | Contact
Copyright 2007-2009 TRANSPORTER SRL. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design
Jgheaburi si burlane din aluminiu produse si montate la fata locului Top66 Statistici